ОТЗИВИ И МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

FOLAXAN

 1.       Даниела: Поръчвам FOLAXAN за мой близък. Беше проведено лечение с химиотерапия. Откакто приема FOLAXAN състоянието му е стабилно, без промяна, не се наблюдава влошаване или разрастване на раковите клетки.

 2.       Красимир Атанасов: Красимир е диагностициран с рак от външната страна на белия дроб и метастази по гръбначния стълб. Той се подлага на химиотерапия и комбинира лечението си с FOLAXAN. Приема го редовно вече 4 месеца. В момента болестта е стопирана. Не се наблюдава развитие или увеличаване на броя на метастазите. Лекарите установяват, че е в ремисия.  

 3.       Кичка Павлова: От две години си купувам редовно FOLAXAN. Имах рак на гърдата и започнах да го приемам малко след като откриха заболяването. Резултатите на туморните маркери постепенно започнаха да се подобряват, като в един момент се застопориха. Всички около мен са удивени от резултата. Продължавам да го приемам редовно, като спазвам схемата, която е в препоръките – 3 месеца го пия и 1 почивам. За нещастие, майка ми също се разболя от рак и от известно време го поръчвам и за нея. При нея също резултатите са феноменални. Готова съм да споделя личния си опит и с други хора, които имат нужда от помощ и търсят алтернативно лечение. Всеки, който желае може да ме открие на тел: 0888 711 433.  Моля да ме търсите между 12:00 и 17:00ч.
 4.       Минка Иванова: Много съм доволна от продукта. Оперирана съм два пъти за рак в черния дроб, последната операция беше на 4 юли.  Започнах да пия FOLAXAN след проведена химиотерапия и нямам разсейки. Силно вярвам в продукта.

 5.       Таня Василева: Нямам проблем с добавката, не съм усетила каквито и да е странични ефекти. Взимам 2 таблетки FOLAXAN 3 пъти дневно, в момента взимам 4 капсули дневно. Много съм доволна, пия го редовно и продължавам.

 6.       Ицка Павлова: Използвам FOLAXAN от три години за майка ми. Откакто започнахме да го прилагаме тя се чувства много добре и не е правила химиотерапии, просто ги отказваме. Има разлика в туморните маркери, когато го пие и ако го спре. При прием всичко се нормализира и започват да скачат, ако не го приема. Много съм доволна и продължавам да го поръчвам.

 7.      Виолета Николова: Приемам FOLAXAN от три години редовно. Пия го по повод на рак на гърдата. Туморните ми маркери са застопорени, когато го пия. Обикновено пия FOLAXAN 3 месеца и след това почивам 1 месец. 

 8.      Николай Маринов: За първи път чух за FOLAXAN от лекар, извършил хиляди операции и е разбрал за продукта от свои колеги. Той ми каза за FOLAXAN след като бях провел химиотерапия. Продуктът е много добър и се чувствам много добре от него. Препоръчвам го и на други хора с моето заболяване, защото усещам резултатите.

 9.      Наталия Стойчева: Започнах е да приемам FOLAXAN след химиотерапия и го поръчвам вече трета година за укрепване на имунната система. Доволна съм от него и му се доверявам.
 10.    Етелла Арабаджийска: Поръчвам го за съпруга си, който приема FOLAXAN 3 пъти на ден по 3 капсули и лекарят му е учуен от подобреното му състояние. Сматам да продължа да поръчвам.

SKIN CARE

 1.        Гергана Бозмарова: Синът ми страда от акне. Изключително суетен е и много държи кожата му да изглежда добре. Поръчвам го вече за втори път, тъй като със сигурност има голям ефект,  а още по-хубавото е, че няма странични ефекти и съдържанието включва само натурални съставки. Разбира се, синът ми спазва и диета, тъй като е подложен на силно нервно напрежение и всичко оказва влияние на лечението, особено стресът. След като включихме и терапията със SKIN CARE видимо наблюдаваме заличаване на пъпките.
 1.        Севи Хасан: Поръчвам SKIN CARE за мой близък. Страда от тежка форма на акне. Използва добавките заедно с медицинска козметика и така се грижи и външно за по-бързото повлияване на акнето. Без добавките обаче, ефектът от козметиката не е толкова ясно изразен. Чувства се много добре и предстои отново да му поръчам, защото опаковката му свършва.  
 1.        Ирена Ст.: Синът ми е в пубертета и започна да се появява много неприятно акне по кожата му. Търсих някаква терапия и попаднах на SKIN CARE. Поръчах го и започна да го пие в комбинация с хранителен режим. До момента съм взимала две опаковки.  

ROTINAL

 1.        Борислава: Борислава има Захарен диабет – тип 2. Пие ROTINAL редовно от много време, по 2-3 пъти в годината. Наблюдава положителен ефект. Чувства се много добре, защото поддържа захарта.
 1.        Aлександър Венелинов: За първи път чух за ROTINAL от лекар – ортопед, извършил хиляди операции, който работи в София и е разбрал за продукта от колеги - ендокринолози. Той ми каза за ROTINAL след като преживях тежка катастрофа и си счупих крака. Тогава захарта ми много се вдигна. Отчетена беше стойност 18, а откакто започнах да пия ROTINAL успях да я сваля на 9. Лекуващият ми лекар ми гарантира, че с ROTINAL ще успея да я сваля до 6. Продуктът е много добър и се чувствам много добре от него. Препоръчах го и на физиотерапевтката си, тъй като и тя имаше проблеми със захарта и при нея също се наблюдаваше нормализиране на нивата.